Image Alt

Mindfulness tečajevi

8-TJEDNI MBSR TEČAJ MINDFULNESSA 

8-TJEDNI MBSR TEČAJ MINDFULNESSA I SMANJENJA STRESA

NAJPOZNATIJI PROGRAM SMANJENJA STRESA U SVIJETU!

Program visoke kvalitete, uz koji ćete strukturirano i temeljito naučiti smanjiti svoj stres tako da to doista i osjetite. Učinkovitost MBSR-a je znanstveno dokazana tisućama istraživanja na sveučilištima diljem svijeta. Tečaj možete pohađati uživo i online.

WEBINARI I
MINI TEČAJEVI

WEBINARI I MINI TEČAJEVI

NAUČI PRAVILNO MEDITIRATI – U 5 DANA PO 10 MINUTA

Online mini trening, uz koji ćeš potpuno i pravilno ovladati osnovnom tehnikom mindfulness meditacije na dah i izbjeći najčešće greške u meditaciji. Već danas započni svoju meditacijsku praksu sa znanjem, sigurnošću i samopouzdanjem u ono što radiš!

BESPLATNI
PROGRAMI

BESPLATNI MINDFULNESS START PAKET

BESPLATNI MINDFULNESS START PAKET

Online program, uz koji ćeš na jednom mjestu dobiti sve što ti treba da odmah uvedeš mindfulness u svoj život (ili barem provjeriš je li ovaj pristup za tebe). Čeka te temeljita osnovna edukacija o mindfulnessu, vježbe za svakodnevno prakticiranje i mogućnost besplatnih konzultacija sa mnom.

PROGRAMI ZA POSLOVNE KORISNIKE

MBSR PROGRAMI ZA POSLOVNE KORISNIKE

TEČAJ MINDFULNESSA NA RADNOM MJESTU

Programi za poslovne subjekte u svom fokusu imaju nošenje sa stresom u poslovnom okruženju i na radnom mjestu. Moguće ih je personalizirati prema potrebama klijenta. Dostupne su online i uživo (in house) edukacije u formatu predavanja, jednokratnih radionica ili višetjednih tečajeva.