Image Alt

Grupni tečajevi

LAR MINDFULNESS
MBSR mindfulness tečaj smanjenja stresa

MBSR mindfulness tečaj smanjenja stresa u svojoj službenoj i originalnoj verziji – kao grupni program s maksimalno 12 polaznika.

Grupni tečaj za MBSR mindfulness smanjenja stresa uključuje:

Individualni pred-intervju

Ovo je u praksi jedan neformalni i prijateljski razgovor sa svakim polaznikom zasebno u trajanju 30 – 60 minuta i preduvjet je pristupanju tečaju. To je prilika da se upoznamo i zajednički odvagnemo Vašu konkretnu situaciju i razloge upisivanja tečaja te provjerimo da li je upravo MBSR tečaj smanjenja stresa odgovarajući format za ono što Vam treba. Ovo je također prilika za sva pitanja i pojašnjenja te zajedničko planiranje Vaše osobne prakse kod kuće, sve u cilju da kroz tečaj plovite što uspješnije i iz njega dobijete maksimum za sebe.

8 tjednih modula i osobnu praksu kod kuće

Kroz 8 tjedana jednom tjedno, u isto vrijeme, nalazimo se na novom modulu u trajanju 2,5 – 3 sata. Preostalih 6 dana između pojedinih modula izvodite praksu kod kuće u trajanju cca 60 minuta dnevno, uz audio materijale i priručnik koje ćete dobiti na tečaju. Svaki modul nadograđuje se na prethodne module i na Vašu osobnu praksu kod kuće.

Mindfulness dan

Između 6. i 7. modula jedan od dana vikenda provodimo u zajedničkom intenzivnom mindfulness modulu u trajanju 6 – 7 sati. Ovo je kao svojevrsno mini mindfulness povlačenje (tzv. retreat), tako da u Mindfulness danu ne obrađujemo nove cjeline, dan provodimo u tišini i pratimo vodstvo kroz vježbe koje se nižu. Mindfulness dan služi produbljivanju naučene prakse.

Individualni post-intervju

Još jedan neformalni i prijateljski razgovor sa svakim polaznikom zasebno u trajanju 30 – 60 minuta nakon dovršetka tečaja. Ovo je prilika da se zajednički osvrnemo na Vaše osobno iskustvo pohađanja tečaja i usmjerimo nastavak Vaše mindfulness prakse u svakodnevnom životu, kada više neće biti strukture tečaja.

CIJENA

1.800,00 kn