m
Contact
Studios
Follow Us
Image Alt

Mindfulness start paket

Dobrodošli u MINDFULNESS START PAKET program, raduje me da ste ovdje!

MINDFULNESS START PAKET je besplatan program, koji na jednom mjestu daje potpuni uvod u mindfulness, uz istovremeni okvir za samostalno učenje i usvajanje mindfulness prakse na kvalitetan način. Ako već imate neko znanje i iskustvo sa samostalnim istraživanjem mindfulnessa, ovaj program ga može upotpuniti i produbiti.

Program ima 3 dijela, od kojih svaki ispunjava po jedan cilj potreban za kvalitetno samostalno učenje mindfulnessa, a ciljevi su sljedeći: razumjeti, prakticirati i personalizirati.

 

Pa krenimo! 😊

1. korak: RAZUMJETI.

Da biste prvo uistinu razumjeli što je zapravo mindfulness i koja bi zapravo bila njegova uloga konkretno u vašem životu, pogledajte sljedeći video. Ne trebaju vam papir i olovka, ali vam treba vaša pažnja. U ovih 50 minuta nastojala sam ne samo objasniti, nego prenijeti sve ono što sam smatrala da će ostvariti ovaj prvi cilj.

2. korak: PRAKTICIRATI.

Nakon što ste pogledali video, vrijeme je da se predodžba koju ste stekli na temelju onoga što ste čuli i razumjeli, prenese u praksu i opipljivo zaživi u vašem životu. Za to će vam trebati svakodnevna formalna i neformalna mindfulness praksa.

Formalna praksa znači svaki dan napraviti jednu vođenu meditaciju od 15 minuta. U tu svrhu pripremila sam vam sljedeće dvije snimke, da možete birati. Nadam se da ćete se na njih redovito vraćati. 😊

Neformalna praksa znači svaki dan uključivati mindfulness u svoje svakodnevne aktivnosti i zapravo, u konačnici, u sve što radite. U tu svrhu pripremila sam vam pisane smjernice, koje ćete pronaći na sljedećem dokumentu. Nadam se da ćete se i na njih redovito vraćati. 😊

 

3. korak: PERSONALIZIRATI.

Besplatne 1 na 1 online konzultacije sa mnom u trajanju od 20-ak minuta prilika su da se cijela ova mindfulness priča uklopi u ono što konkretno vas muči. Da zajedno vidimo koja bi bila uloga mindfulnessa i kako on može pomoći konkretno vama za vašu konkretnu temu. Da odgovorimo na neka konkretno vaša pitanja ili prokomentiramo vaše iskustvo s praksom.

Konzultacije mogu doći nakon što ste najprije neko vrijeme radili praksu ili prije nego što uopće krenete s praksom, kako god osjećate da je pravi put za vas.

Svoje besplatne online konzultacije zakažite odabirom željenog termina na sljedećem linku:

BESPLATNE KONZULTACIJE

Hvala vam na povjerenju, sretno i – radujem se da se vidimo!

Lijepi pozdrav,
Ines